PP Health

Biologische hennepolie

door PP Health / jan. 19, 2022

In dit blog leest u alles over onze biologische Zwitserse kwekerij, de ingrediënten van onze CBD-oliën en de voordelen van de keuze voor PP Health.

Onze biologische producten

U bent misschien benieuwd naar de betekenis van onze biologische hennepolie. Met deze term bedoelen wij dat de olie, die gebruikt wordt om CBD-olie te maken, natuurlijk is. Alle CBD-producten zijn afkomstig van een biologische Zwitserse kwekerij, waarbij er alleen strikt volwassen planten worden geselecteerd voor maximaal full spectrum. De planten worden gekweekt in kassen, waardoor er geen overwaai effect kan plaatsvinden. 

Bij PP Health streven wij naar continue kwaliteit, mede door ons certificaat van voedselveiligheid van Finas en FSSC22000. Onze producten: de CBD-oliën en de CBD-capsules zijn veganistisch, natuurlijk en bevatten veel essentiële vetzuren zoals Omega 3, Omega 6, vitaminen en mineralen.

Hennepolie kopen

Bij ons koopt u alleen 100% natuurlijke producten. Al onze CBD-producten zijn vrij van pesticiden en herbiciden en worden geproduceerd met een zorgvuldige kooldioxide-extractie methode. Omdat onze CBD-oliën en capsules slechts 0,2% THC bevatten ervaart u geen psychoactieve bijwerkingen. U wordt daarom niet high, waardoor onze CBD-producten volledig legaal zijn in Nederland. U kunt bij ons terecht voor de volgende producten: 

Meer informatie?

Benieuwd bij welke lichamelijke en geestelijke problemen CBD-olie ondersteuning kan bieden? U leest er meer over in onze blogs. Wij geven u graag meer informatie over onze producten, de effecten en de voordelen van CBD. Ook kunt u voor advies altijd contact met ons opnemen.